Skip to main content

Garageporte i træ

Naturlig og varm glød

Garageporte i træ

Naturlig og varm glød

Træporte i ægte dansk træ giver et flot udtryk og en følelse af høj kvalitet og et luksuriøst udtryk som man kun finder i en rgitig garageport i træ, der er bearbejdet på den rigtige måde. Vi har et bredt udvalg af garageporte i træ som kan leveres fra 25mm. til 40mm. isolering og kører på samme type skinner som den traditionelle garageport.

Med en eksklusiv garageport i træ fra MA Montage & Porte i solid træ får du ikke bare et unikt produkt, der kan tilpasses dine præcise ønsker. Du får også en smuk og langtidsholdbar indgang med et eksklusivt look på dit hus. Uanset om du vælger mellem mahogni, fyr eller eg, er garageporten let at vedligeholde. Og med flere træsorter at vælge imellem, kan vi altid finde en løsning, der passer til resten af huset, så hele boligen fremstår smukt og gennemført.

Samtidig er alle vore ledhejseporte i træ fuldisolerede. Det gør ikke bare porten mere solid – det sørger også for, at din garage er bedre rustet mod det skiftende danske vejr og du kan tænde får varmen i din garage uden det blæser ind.

Med porte fra MA Montage & Porte er det let at finde en mulighed der passer netop til dig. Vi har så mange løsninger, at der også er én, der passer perfekt til dig og til dit hus.

Træ har en naturlig og varm glød. En garageport i træ kan give dit hus og din garage et mere eksklusivt og autentisk anstrøg, og med den rigtige pleje kan den sagtens holde i mange år. Findes i flere varianter.

DINE ØNSKER BESTEMMER. VI PRODUCERER DINE PORTE EFTER MÅL OG PRÆCIST EFTER DINE KRAV – OG VI HAR PORTE I ALLE PRIS- KLASSER. UANSET HVILKEN STØRRELSE DIT MURHUL HAR, FINDER MA MONTAGE & PORTE DEN LØSNING, DER PASSER TIL. HVER GANG

** Dog maximum højde x bredde 3000 x 3000 mm. 

Du leverer målene. Så leverer vi garageporten, der passer helt perfekt og på millimeteren. Du får den personlige løsning uden at gå på kompromis. Hos MA Montage & Porte lytter vi nemlig mere, end vi taler og hjælper dig igennem hele processen fra opmåling til levering.

Med en garageport fra os i hårdt træ, får du ikke bare et unikt produkt, der kan tilpasses dine præcise ønsker. Du får også en smuk og langtidsholdbar indgang med et eksklusivt look og ikke altid noget din nabo har. Uanset om du vælger feks. mahogni eller egetræ, er porten let at vedligeholde. Og med flere træsorter at vælge imellem, kan vi altid finde en løsning, der passer til resten af huset, så hele boligen fremstår smukt og gennemført.

Fuld isoleret

Fuld isoleret

Samtidig er alle vores garageporte i træ fuld isolerede fra 25-40 mm. Det gør ikke bare porten mere solid – det sørger også for, at din garage er bedre rustet mod det skiftende danske vejr.
Vores porte er lige så unikke som vores kunder. Derfor opererer MA Montage & Porte ikke med standard-størrelser i træporte. Det er dine ønsker, der afgør design, mål og farve. Som noget unikt kan vi også lave din port, så den passer nøjagtigt til en bue i murværket med en CNC fræsede fyldning. Se vores galleri for info.

Du vælger selv. Bortset fra den høje kvalitet. Den kan du ikke slippe for. Klik på galleri for at se vores galleri med træ porte.

Med en malet gargeport i træ får du endnu flere muligheder for at vælge. Her kan fantasien få frit løb, når porten skal have det look, der passer til dig og dit hjem. Om det er med fiskebens- mønster, lodrette, vandrette spor eller fyldninger. Også her er kvaliteten og holdbarheden i top – og så er en malet træport faktisk lettere at vedligeholde, end mange tror.

Din egen stil

Du vælger stilen. Hvis du har en særlig idé til, hvordan din nye port skal se ud – og hvilke farver, du foretrækker – så giv os et udkast. Vi er altid klar til at finde en løsning, så du får en personlig port – helt i din egen stil.

Din egen montør

Hvis du ønsker det, kan MA Montage naturligvis tilbyde montage af alle vore porte. Det giver dig den optimale sikkerhed for, at arbejdet bliver udført korrekt og uden fejl. Med garanti.

Dine egne mål

Du leverer målene. Så leverer vi en port, der passer helt perfekt og på millimeter. Du får den personlige løsning uden at gå på kompromis. Hos MA Montage lytter vi nemlig mere, end vi taler.

Maximum bredder + højde 3000mm.

SE GALLERI AF
LEDHEJSEPORTE I TRÆ

Træ ledhejseport med lister
phoneRING 61 69 70 82