Skip to main content

Vippeporten
er en klassiker

Når det gælder vippeporte, kan du selv være med til at bestemme design og finish. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at en vippeport fra MA Montage aldrig går af mode og vil køre i mange år.

Vippeporten er en klassiker

Med en vippeport fra MA Montage får du en solid og tidløs port-løsning og prisen er altid meget attraktiv.

En garageport med vippefunktion i træ kan være en stilfuld og naturlig tilføjelse til dit hjem. Vippeporte åbnes ved at vippe opad omkring en horisontal akse, og de kan have forskellige design og træsorter afhængigt af dine præferencer og det overordnede udseende af dit hjem.

Vippeporten er ikke blot populær til private hjem, men er også en klassiker, dette er ikke uden grund og prisen er altid meget attraktiv.

Mange større garage-komplekser vælger ofte denne solide og driftssikre model, som er let at vedligeholde. Vi stiller gerne vores stærke og erfarne montage team op til udskiftning af hele jeres garage anlæg. Se i galleri fra tidligere opgaver eller skriv til os for billeder fra tidligere opgaver.

Vi har lavet mange spændene løsninger igennem vores levetid så mon ikke vi kan finde noget der falder i netop jeres smag.

Vippeporte i træ er populære på grund af deres æstetiske appel og naturlige udseende, der kan passe godt ind i omgivelserne. En vippeporte fra MA Montage & Porte i træ er også meget solide og holdebare, det kræver meget lidt vedligeholdelse.

BASIC

Ramme og 4″ karm i fyr. Ingen beklædning med sprosser vandret eller lodret. Komplet galv. beslag med pasquila åsning. Beklædningsvægt max 40 kg. Opgiv venligst om porten er til vandret eller lodret beklædning

CLASSIC

CLASSIC med 4″ sporet pladebeklædning. Ramme og 4″ karm i fyr. Uisoleret, beklædt udvendigt med krydsfiner med 4″ sporafstand. Komplet galv. beslag med pasquil aflåsning eller forberedt for automatik

Flex

Design din egen port. Ramme og 4″ karm i fyr. Uisoleret, beklædt udvendigt med Okumé-plade med CNC-udfræste spor efter ønske. Komplet galv. beslag med pasquila åsning eller forberedt for automatik. Design efter ønske f.eks skeben eller 6″ vandrette spor

phoneRING 61 69 70 82