Skip to main content

Går du og drømmer om en ny garageport?

Så er du kommet til det rette sted. MaMontage & Porte løfter enhver opgave, og det har vi gjort i mere end 15 år med samme firma i branchen.

Topkarakterer fra vores kunder

Vi bestræber os altid efter at give vores kunder den bedste service. Det har resulteret i en perfekt score på TrustPilot. Se vores anmeldelser her

Hos MA Montage & Porte er det kun fantasien der sætter grænsen

Leverer til hele Sjælland og Lolland

Hos MA Montage & Porte tilbyder vi levering og montering af garageporte til attraktive priser på hele Sjælland og Lolland. Vi er en af de førende leverandør af garageporte til privatpersoner.
Hos os får du porte i højeste kvalitet og sørger for at alt virker efter hensigten inden vi går.

Bedste kvalitet til prisen på garageporte til private

Vi leverer og monterer garageporten efter de præcise mål med en skræddersyet løsning, som passer til netop dit ønske og behov. Når du handler hos os får du dette med i prisen:

  • Konsulentbesøg med opmåling
  • Skræddersyet ny garageport til dig
  • EU produceret garageport & portautomatik
  • 2 stk. Håndsender pr.automatik
  • CE-Godkendt produkter
  • 40-60 mm. isolerede portelementer
  • Fast levering og montering 4 – 5 uger

Moderne ledhejseporte i stål

MaMontage er totalleverandør af garageporte til private. Vi har specialiseret os i ledhejseporte og forbedrer løbende service og teknologien bag. Vi leverer og monterer garageporte til private på Sjælland og tilbyder 10 års overflade garanti på alle vores ledhejseporte i stål. En ledhejseport fra MaMontage er fremstillet til det danske klima, så gulvvarme i garagen er nu ikke en dum ide.

Vælg mellem disse stilarter til din ledhejseport i stål

CLASSIC

Fyldingsmønster med træstruktur

TREND

Et spor i elementet med træstruktur eller glat overflade

LINE

Et spor i elementet med træstruktur eller glat overflade

STYLE

Glat overflade med træ- struktur

SILK

Helt glat, minimalistiske overflade uden struktur

Skræddersyet

Fremstilling efter dine mål

Vi fremstiller naturligvis din garageport efter mål, så den passer præcist til din garage. Vi har over 15 års erfaring i branchen og et hav af glade kunder. Vi har egne danske montører, så vi er sikre på, at vi altid kan stå inde for det udførte arbejde på enhver opgave. Vi tilbyder et bredt sortiment af både hejse porte i træ og stål samt træ vippeporte enten med greb eller portautomatik.
Vores garageporte er isolerede med 40-60 mm. opskummede paneler, så du sagtens kan have gulv varme på i din garage. Der er stor udvalg af forskellige designs som vi meget gerne vil hjælpe jer med at vælge. Ved et konsulent besøg har vi vareprøver med i bilen så i kan se de mange forskellige muligheder der er.

Der er også mulighed for garageport med dør eller indbygget vinduer.
Vi tilbyder også en dobbelt garageport helt op til 6 meter i bredden på alm. garageport beslag, hvis der er behov for en bred garageport med plads til to biler.

Filter

– stilrent og harmonisk…

Stål er ikke bare smukt, stilfuldt og slidstærkt. Det er også utrolig let at vedligeholde. Vores ledhejseporte i stål er enkle og fleksible. De er enkle i sit udtryk og hurtig at få monteret – det, der tager længst tid, er faktisk at vælge mellem de mange forskellige løsninger og spændende overflader. Om porten skal være glat eller med en særlig struktur er op til dig. Med ledhejseporte i stål får du tid til andet end vedligeholdelse. Hos MA Montage & Porte giver vi dig masser af muligheder for at ramme den helt rigtige løsning. Lyder det spændende? Så kontakt os – og hør mere om, hvad vi kan tilbyde.

Leder du efter en billig ledhejeport til dit hjem?

En flot garageport er ofte det første man får øje på, da det i de flestes tilfælde er placeret foran indgangspartiet ved boligen. En ny og flot ledhejseport  er måske nok det du leder efter, men i tillæg er det vigtigt, at den også er solid, isoleret og monteret korrekt- så den sikrer alle dine ejendele på en tryg måde.

Vi har nøjagtigt, hvad du har brug for. Et stort udvalg af forskellige ledhejseporte til forskellige priser – det hele afhænger af, er dit behov og ønsket design.

Uanset om den skal være automatisk, om du vil have den i et særligt materiale eller i en farve, der passer til dit lige netop dit hjem – så har vi det, du søger.

Vi leverer ledhejseporte specielt designet til dit hjem så du altid får det du forventer.

Selv om vores udvalg af garageporte er stort, har du mulighed for selv at designe din nye drømmeport. Hvis du ikke finder det du ønsker i vores sortiment af garageporte eller galleri fra tidligere opgaver, så send os en mail med dit ønske, så finder vi med 99% sikkerhed en løsning.

Har du spørgsmål omkring din kommende garageport, opmåling, tilbud eller vores øvrige porte, er du meget velkommen til at kontakte os på

Telefon +45 61697082

Mail :

Se vores galleri for inspiration oppe i menuen

Model Classic

Garageport i stål

Model Silk med listebeklædning

Garageport i stål med vandrette lister

Kan tilbydes op til 6m i bredden

Model Line

Garage anlæg projekter

Står du med et projekt så kommer vi gerne forbi til en snak, helt uforpligtende.

CNC fræsede spor i egetræ

Garageport i eksklusivt egetræ

Model Line - Vandrette spor med træstruktur overflade

Garageport i stål

Model Line i SILK overflade

Garageport i stål med gangdør

Automatisk garageport

Vi tilbyder levering og montering af alle former for automatiske porte, herunder garageporte, elporte, rullep​orte, aluporte, ledhejse​porte og andre former for porte til garage. Alle modellerne er godt isolerende med tykke opskummede paneler, hvilket er med til at holde på varmen når porten er lukket.

Vi har topkarakter på trustpilot! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hos os får du altid hurtig, effektiv og topprofessionel service under hele processen fra start til aflevering, samtidig med at du får et produkt i højeste kvalitet til den bedste pris.

Se udvalget af vores forskellige typer af porte nedenunder og find den som passer til netop til dit hus. Vi glæder os til at hjælpe jer.

Har du spørgsmål?

Hvordan købes en garageport?

Går du med tanker om en ny garageport? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har over 15 års erfaring i levering og montering af garageporte til private. Vi leverer branchens skarpeste løsning med kvalitetsporte til gode priser, som passer til dit budget. Dertil har vi et stort udvalg af porte i forskellige designs, materialer, størrelser og funktioner. Se vores udvalg hér: Hvis du har spørgsmål eller andet, kan du give os et ring på 61697082, også kan vi finde den bedste løsning til dig.

Hvilken type garageport er den bedste?

Det kommer an på dit behov og hvilken sammenhæng garageporten skal optræde i. Alt efter hvordan dit hus ser ud, anbefaler vi forskellige løsninger, så det matcher dit hus bedst muligt. Uanset om du ønsker en garageport, der passer naturligt ind, eller en, som skiller sig ud på den gode måde, kan vi levere den rette løsning. Vi har et bredt udvalg af eksklusive ledhejseporte både i træ og stål samt vippeporte i træ. Vi rådgiver dig også gerne omkring de forskellige materialer og designs. I vores galleri, kan du se forskellige udtryk, designs og hvilken type af garageport, som måske passer bedst til dit hus/behov.

Hvilke størrelser/dimensioner er mulige?

Vi kan anbefale at se vores standard dimensioner via vores prisberegner på de forskellige typer af porte, som vi tilbyder. Hvis din garageport stikker ud over vores standardiserede mål, kan vi skræddersy en løsning til dig. Vi har stort set ikke nogen begrænsninger på dimensioner. Det vigtigste er, at du får installeret en port, som passer til dit hus og behov. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din nye garageport uanset størrelse.

Hvad koster garageporten?

Alle garageporte har unikke designs og mål. Dertil er der forskellige muligheder for at montere porten selv, eller at vi monterer. Det er op til dig hvilken løsning, som er bedst for netop dig.  Så svaret er, at prisen afhænger af dine behov og dine ønsker til design samt mål. Vi har specialiseret os i at levere og montere porte til private, og kan derfor levere begge dele til en af branchens bedste priser. Kontakt os for at høre mere.

Hvad koster montering?

Det er op til dig, om du vil at montere porten selv, eller ønsker professionel hjælp. hvis du vil have os til at montere porten, kører vi ikke før porten virker. Med +15 års erfaring med montering af porte, kan vi klare de fleste opgaver samme dag, som vi kommer. Da vi netop kan klare opgaven samme dag, kan vi tilbyde en af branchens bedste priser på montering. Ring til os på 61697092 for at høre mere.

OVERBLIK

Se vores portløsninger

Beregn din pris

1
2
3
4
5
6
7
phoneRING 61 69 70 82