Går du og drømmer om ny garageport?

Så er du kommet til det rette sted. MaMontage løfter enhver opgave, og det har vi gjort i mere end 15 år med samme firma i branchen.

 

IMG_1768
IMG_2114
IMG_3839


Hos MA Montage & Porte tilbyder vi levering og montering af garageporte til attraktive priser på hele Sjælland og Lolland. Vi er en af de førende leverandør af garageporte til privatpersoner.
Hos os får du porte i højeste kvalitet og sørger for at alt virker efter hensigten inden vi går. 

Bedste kvalitet til prisen på garageporte til private

Vi leverer og monterer garageporten efter de præcise mål med en skræddersyet løsning, som passer til netop dit ønske og behov. Når du handler hos os får du dette med i prisen:

  • Konsulentbesøg med opmåling
  • Skræddersyet ny garageport til dig
  • EU produceret portautomatik
  • 2 stk. Håndsender til automatik
  • CE-Godkendt produkter
  • 40-60 mm. isolerede portelementer
  • Levering og montering 3-5 uger
Der er også mulighed for garageport med dør eller indbygget vinduer.
Vi tilbyder også dobbelt garageport, hvis der er behov for en bred garageport med plads til to biler.

Fremstilling efter dine mål
Vi fremstiller naturligvis din garageport efter mål, så den passer præcist til din garage. Vi har over 15 års erfaring i branchen og et hav af glade kunder. Vi har egne danske montører, så vi er sikre på, at vi altid kan stå inde for det udførte arbejde på enhver opgave. Vi tilbyder et bredt sortiment af både hejse porte i træ og stål samt træ vippeporte enten med greb eller portautomatik.

Vores garageporte er isolerede med 40-60 mm. opskummede paneler, så du sagtens kan have gulv varme på i din garage. Der er stor udvalg af forskellige designs som vi meget gerne vil hjælpe jer med at vælge. Ved et konsulent besøg har vi vareprøver med i bilen så i kan se de mange forskellige muligheder der er.

Automatisk garageport

Vi tilbyder levering og montering af alle former for automatiske porte, herunder garageporte, elporte, rullep​orte, aluporte, ledhejse​porte og andre former for porte til garage. Alle modellerne er godt isolerende med tykke opskummede paneler, hvilket er med til at holde på varmen når porten er lukket.

Vi har topkarakter på trustpilot!  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hos os får du altid hurtig, effektiv og topprofessionel service under hele processen fra start til aflevering, samtidig med at du får et produkt i højeste kvalitet til den bedste pris.

Se udvalget af vores forskellige typer af porte nedenunder og find den som passer til netop til dit hus. Vi glæder os til at hjælpe jer.

Vi har leveret ledhejseporte i stål til private i mere end 15 år. 40-60 mm. isoleret elementer beregnet til det Danske klima.

En træ ledhejseport kan give dit hus et meget ekslusivt look. Det er her de andre giver op og vi har stor erfaring. Se vores store galleri med en masse forskellige løsninger.

Med en vippeport i træ får du en solid og tidløs portløsning. Klassik port der aldrig går af mode.

Vi har mere end 15 års erfaring med JydePort igennem årene. Stort lager med reservedele

Mangler du hjælp til din gamle Wayne Dalton garageport? Stor erfaring og masser reservedele på lager.