Skip to main content

Garageport med trælister

Hvis du leder efter garageporte med lister i træbeklædning, er du kommet til det rette sted. Vi løfter enhver opgave, og det har vi gjort i mere end 15 år i branchen.

Mange designs

Hvis du leder efter garageporte med lister i træbeklædning, er du kommet til det rette sted.

Tilpasset dit behov

Vi løfter enhver opgave, og det har vi gjort i mere end 15 år i branchen.

træ garageport med lodrette lister

Læs om alle garageporte her

Vi tilbyder et bedt udvalg af designs, materialer og finishes på vores beklædning af garageporte. Et af de mest populære valg, er trælister i enten vandret eller lodret design. Se hvad der er muligt og bliv inspireret af eksempler på denne side. Det er kun fantasien som sætter grænser. Vi lever porten, I beklæder selv med den valgfri liste i ønsker. Vi skal bare vide vægten på alle listerne.

Mulige designs

Vi tilbyder et bedt udvalg af designs, materialer og finishes på vores beklædning af garageporte. Et af de mest populære valg, er trælister i enten vandret eller lodret design. Se hvad der er muligt og bliv inspireret af eksempler på denne side. Det er kun fantasien som sætter grænser. Vi lever porten, I beklæder selv med den valgfri liste i ønsker. Vi skal bare vide vægten på alle listerne.

 • Garageport med lister
 • Garageport lodrette lister
 • Ledhejseport lister
 • Ledhejseport med træ lister
 • Ledport med lister
 • Garageport med lodrette trælister

Mulige designs

INGEN GENVEJE

Filter

INGEN GENVEJE
 • Elementer i træ klar til beklædning,
 • Valgfri beklædning
 • Alle vores træ- ledhejseporte er fuldisoleret 40 mm. og har en UV-værdi på ca. 1,0
 • Galvaniseret beslag med lukkede køreskinner, torsionsfjedre med CE-Godkendt fjederbrudssikring, tætningsliste til sider og top (synlig eller usynlig), kraftig gummi- tætningsliste til bund. Uden greb og lås, forberedt for automatik. Vi kan også levere porten på industribeslag hvis vægten bliver for høj. Men ring så høre vi gerne om jeres ønsker.
 • Der medfølger altid træ olie til den valgte træsort i mahogni eller egetræ når du køber en træ- ledhejseport fra MA Montage & Porte. Er porten leveret i fyr malet så medfølger der vores vejledning til efter behandling af porten.

Ledhejseport med lister i massiv træ

En træ- ledhejsport fra MA Montage & Porte er en elegant træledhejseport, som kombinerer ledhejseportens fordele med et eksklusivt design og materiale. Porten leveres med ramme i massiv valgfrit træ, porten lægges derefter i press med finer plade på begge sider. Der sprøjtes isoleringskum ind i midten af elementet for at give høj isolering derefter males porten i den ønskede farve.

Vi kan desuden leveres i specialudførelse efter ønske dog maks 3000x3000mm.

Vi kan også levere porten med tagfølgende beslag så den køre skråt op lagt jeres spær. Porten er fingerklemssikret og CE-mærket med test for luft- og vandgennemtrængen samt vindpåvirkning efter EN 12427, EN 12489 og EN 12444.

Garageport med lister

Portflade
Fingersikrede elementer i træ klar til beklædning i valgfri farve, du kan også vælge imellem mahogni og egetræ.

Isolering
Alle vores træ- ledhejseporte er fuldisoleret 40 mm. og har en UV-værdi på ca. 1,0

Skinnesystem
Galvaniseret beslag med lukkede køreskinner, torsionsfjedre med CE-Godkendt fjederbrudssikring, tætningsliste til sider og top (synlig eller usynlig), kraftig gummi- tætningsliste til bund. Uden greb og lås, forberedt for automatik. Vi kan også levere porten på industribeslag hvis vægten bliver for høj. Men ring så høre vi gerne om jeres ønsker.

Behandling af træet
Der medfølger altid træ olie til den valgte træsort når du køber en træ- ledhejseport fra MA Montage & Porte. Er porten leveret i fyr malet så medfølger der vores vejledning til efter behandling af porten.

Tekniske specifikationer

Vi kan tilbyde træ ledhejseport i fyr, mahogni eller egetræs ramme og malet i valgfri RAL eller NCS farve.
Vi kan ligeledes tilbyde porten som en automatisk garageport med fjernbetjening så du ikke behøver stå ud af bilen og åbne en tung træ garageport.

Fremstilling efter dine mål

Vi kan lave porten på præcis det mål i ønsker dog maks.
Maks 3000 mm. udv. karmmål i bredden
Maks 3000 mm. udv. karmmål i højden

Nødvendige plads krav:
Min. overhøjde 130 mm. + liste – Bagmonteret fjedre
Min. overhøjde 210 mm. ink. liste – Frontmonteret fjedre

Isolering
Vores træ ledhejseporte er som altid isolerede med opskummede elementer.

Leder du efter noget andet end garageporte med trælister?
Vi tilbyder levering og montering af alle former for automatiske porte, herunder garageporte, elporte, rullep​orte, aluporte, ledhejse​porte, stål ledhejseporte, hejseport og andre former for porte til garager. Alle modellerne er godt isolerende med tykke opskummede paneler, hvilket er med til at holde på varmen når porten er lukket til det skandinaviske klima.

Vi har topkarakter på trustpilot!

Hos os får du altid hurtig, effektiv og topprofessionel service under hele processen fra start til aflevering, samtidig med at du får et produkt i højeste kvalitet til den bedste pris.

Se udvalget af vores forskellige typer af porte her på siden og find den som passer til netop til dit hus.

Vi glæder os til at hjælpe jer.

Noget helt nyt

Vi kan nu også tilbyde stål ledhejseport med lodret eller vandret listebeklædning op til 6 meter i bredden

Ring og for at høre mere

Ledhejseport med lister i massiv træ

Se vores forskellige løsninger

Vippeporte med trælister

Vi kan lave to slags vippeporte, både på plankekarm og en alm. vippeporte som man kender den. Plankekarmen der vil den udvendige beklædning flugte med karmen og den alm. vippeport der vil beklædningen være flyttet lidt tilbage. Portene kan tilbyde som klar til viderebeklædning enten med lodret eller vandret liste så designer vi midter sprosserne efter jeres behov, så i selv kan montere præcis den liste i ønsker.

Vi har også samarbejde med tømre som der kan hjælpe med dette.

2 Vippeporte på plankekarm med lodrette lister
2 Vippeporte på plankekarm med lodrette lister

Tekniske specifikationer

Vi kan tilbyde træ vippeporten i fyr, mahogni eller egetræs ramme og malet i valgfri RAL eller NCS farve. Vi kan ligeledes tilbyde porten som automatisk garageport så du ikke behøver stå ud af bilen og åbne en tung træ vippeport.

Fremstilling efter dine mål
Vi kan lave porten på præcis det mål i ønsker dog maks

Maks 2800 mm. udv. karmmål i bredden
Maks 2450 mm. udv. karmmål i højden

Isolering
Vores træ vippeporte kan tilkøbes som isolerede med opskummede element, men der vil komme luft ind imellem karmen og selve vippebladet.

Ofte stillet spørgsmål

Hvilke designs er mulige?

Alt er muligt. Det er kun fantasien som sætter grænser. Ring for at høre mere, eller få inspiration fra de mange billeder på siden.

Kan min nuværende garageport blive beklædt med trælister?

De fleste garageporte kan blive beklædt med trælister i unikke/individuelle designs. Vi har et stort udvalg af muligheder, som er klar til hurtig levering

Hvilke træsorter kan vælges?

Du kan vælge blandt et stort udvalg af træsorter. Vi tilbyder eg, ask, maghoni m.m. Ring gerne for at høre hvad der er muligt.

Beregn din pris

1
2
3
4
5
6
7

Filter

phoneRING 61 69 70 82