Moderne ledhejseporte i stål

MA Montage & Porte er totalleverandør af garageporte til private. Vi har specialiseret os i ledhejseporte og forbedrer løbende service og teknologien bag. Vi leverer og monterer garageporte til private på Sjælland og tilbyder 10 års overflade garanti på alle vores stål porte. En ledhejseport fra MA Montage er fremstillet til det danske klima så gulv varme i garagen er nu ikke en dum ide.

- stilrent og harmonisk...

Stål er ikke bare smukt, stilfuldt og slidstærkt. Det er også utrolig let at vedligeholde. MA Montage & Porte-ledhejseporte i stål er enkle og fleksible. De er enkle i sit udtryk og hurtig at få monteret – det, der tager længst tid, er faktisk at vælge mellem de mange forskellige løsninger og spændende overflader. Om porten skal være glat eller med en særlig struktur er op til dig. Med ledhejseporte i stål får du tid til andet end vedligeholdelse. Hos MA Montage & Porte giver vi dig masser af muligheder for at ramme den helt rigtige løsning. Lyder det spændende? Så kontakt os – og hør mere om, hvad vi kan tilbyde.

Som noget nyt kan vi tilbyde helt op til 60 mm. tykke isolerede portelementer. Standard portelementer 40 mm.

Alle vores garageporte er certificerede efter ISO 9001 (certifikat nr. 1510 009 565) og opfylder alle sikkerhedskrav samt EU-direktiver (CE-godkendte)

Selv om vores udvalg af garageporte er stort, har du mulighed for selv at designe din kommende nye drømmeport. Hvis du ikke finder det du ønsker i vores sortiment af garageporte eller galleri fra tidligere opgaver, så send os en mail med dit ønske, så finder vi med 99% sikkerhed en løsning på dette.

Har du spørgsmål omkring din kommende garageport, opmåling, tilbud eller vores øvrige porte, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 61697082 eller pr. mail : info@mamontage.dk

Vælg mellem disse stilarter til din ledhejseport i stål

CLASSIC

Fyldingsmønster med træstruktur

TREND

Et spor i elementet med træstruktur eller glat overflade

LINE

Vandrette spor med træstruktur eller glat overflade

STYLE

Overflade med træ- struktur eller helt glat

SILK

Helt glat, minimalistiske overflade uden struktur

3 forskellige monteringsmuligheder for ledhejseporte

3 montage muligheder ledhejseport

Fordele ved en ledhejseport i stål

Front monteret skinne system
Op til 60 mm. tykke isolerede elementer
Høj tætning hele vejen rundt
Køre ruller med kuglelejer
Galv. skinnesystem
40 - 60 mm. isoleret elementer
ledhejseport